Informatii la: 0720 037 611
contact@sculeunelteaccesorii.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Perie electrica hair styler 1200w 5 in 1 adle

Marca: Adler

Cod produs: LEC-AD2027 

 

Stoc terminat

 

Pret cu TVA: 149.40 Lei

Stoc terminat

Anunta-ma cand este disponibil

Perie electrica hair styler 1200w 5 in 1 adle
Perie electrica hair styler 1200w 5 in 1 adle

Perie electrica hair styler 1200w 5 in 1 adle

Descriere:
Vă prezentăm Adler AD 2027, o perie de ondulare și uscător, care combină funcționalitatea și versatilitatea pentru a răspunde tuturor nevoilor dvs. de styling. Cu acest dispozitiv unic, la îndemână, vă puteți usca, îndrepta, ondula și coafa părul în orice mod doriți. Caracteristici principale: - 2 Setări de temperatură: Vă permite să reglați căldura în funcție de tipul și starea părului, asigurând o protecție optimă. - Cool Shot: Perfect pentru a-ți seta coafura și pentru a adăuga strălucire părului fără a fi deteriorat de căldura. - 5 accesorii interschimbabile: setul include două perii rotunde cu diametre de 21 mm și 38 mm, o perie mare de 72 mm, o baghetă de ondulare de 19 mm și un accesoriu pentru uscător, pentru a adapta unealta pentru fiecare sarcină. - Perii cu peri de nailon: Descurcă ușor și coafa părul, oferindu-i strălucire naturală. - Filtru detașabil: facilitează curățarea dispozitivului, prelungind durata de viață a acestuia. - Protecție împotriva supraîncălzirii: asigură siguranța în timpul utilizării, protejând atât părul, cât și dispozitivul de deteriorare. - Snur pivotant: asigură ușurința de utilizare și libertatea de mișcare în timpul coafării. - Hanging Loop: Facilitează stocarea dispozitivului, economisind spațiu. - Lungimea cablului: 1,8 metri, oferind confort de utilizare chiar si la o distanta mai mare de priza.

Caracteristici Tehnice:
Atașamente cu acoperire ceramică Filtru detașabil Protecție la supraîncălzire Cablu de alimentare pivotant Bucla pentru suspendare Culoare cablu de alimentare: negru Dimensiunea dispozitivului (fără atașamente): lungime 20 cm x lățime 6,4 cm (în punctul cel mai lat) Putere: 1200W Alimentare: 220-240V~, 50/60Hz Culoare dispozitiv: alb perlat, roz auriu

Produse din aceeasi categorie
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza magazinul Scule-unelte-accesorii.ro pe ShopManiaCheck Google Page Rank

 

anpc-sal

SOL
Website detinut de Viva Metal Decor S.R.L., CIF: 17295275, Reg.Com: J03/403/2005

sculeunelteaccesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.