Informatii la: 0720 037 611
contact@sculeunelteaccesorii.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date personale" din "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC VIVA METAL DECOR SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre SC VIVA METAL DECOR SRL pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC VIVA METAL DECOR SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC VIVA METAL DECOR SRLse angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC VIVA METAL DECOR SRL.Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.sculeunelteaccesorii.roeste asigurata de un certificat SSL.SC VIVA METAL DECOR SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str. Albesti, nr.10, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC VIVA METAL DECOR SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelorla distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):a. dreptul de a cere SC VIVA METAL DECOR SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; b. dreptul de a cere SC VIVA METAL DECOR SRLsa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;c. dreptul de a cere SC VIVA METAL DECOR SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; d. dreptul de a cere SC VIVA METAL DECOR SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@sculeunelteaccesorii.ro; e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.sculeunelteaccesorii.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.sculeunelteaccesorii.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.sculeunelteaccesorii.roSI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. CopyrightSC VIVA METAL DECOR SRLdeclara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.sculeunelteaccesorii.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autorwww.sculeunelteaccesorii.rova pune la dispozitie adresa de e-mail contact@sculeunelteaccesorii.ro. Intregul continut al site-ului www.sculeunelteaccesorii.ro-imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date -este proprietatea SC VIVA METAL DECOR SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC VIVA METAL DECOR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site SC VIVA METAL DECOR SRL garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. SC VIVA METAL DECOR SRLdeclara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.sculeunelteaccesorii.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale SC VIVA METAL DECOR SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.sculeunelteaccesorii.ro.

5. Descrierea produselor SC VIVA METAL DECOR SRL  declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.SC VIVA METAL DECOR SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC VIVA METAL DECOR SRLva informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans -fara a fi primit o confirmare a comenzii -vor fi rambursate de catre SC VIVA METAL DECOR SRLin cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care SC VIVA METAL DECOR SRLnu poate onora comanda confirmata. Cu acordul consumatorului, SC VIVA METAL DECOR SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre SC VIVA METAL DECOR SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de SC VIVA METAL DECOR SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. SC VIVA METAL DECOR SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.sculeunelteaccesorii.ro -si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. SC VIVA METAL DECOR SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

SC VIVA METAL DECOR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora -si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.SC VIVA METAL DECOR SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC VIVA METAL DECOR SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC VIVA METAL DECOR SRL de la acest client.SC VIVA METAL DECOR SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC VIVA METAL DECOR SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;e) orice alta problema legata de serviciile site-ului. SC VIVA METAL DECOR SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

6. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei sculeunelteaccesorii.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii sculeunelteaccesorii.ro la confirmarea comenzii.Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este celmentionat pe site-ul www.sculeunelteaccesorii.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

7. Livrarea produselor

SC VIVA METAL DECOR SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.Livrarea se face in intervalul de 2-3 zile maxim de la confirmarea comenzii de catre operatorul sculeunelteaccesorii.ro.*Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile cu valoarea mai mare de 800lei. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de SC VIVA METAL DECOR SRL.SC VIVA METAL DECOR SRLisi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC VIVA METAL DECOR SRLcare includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.SC VIVA METAL DECOR SRLisi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.8. Plata produselorPlata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

SC VIVA METAL DECOR SRLisi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre SC VIVA METAL DECOR SRLla adresa de e-mail contact@sculeunelteaccesorii.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de SC VIVA METAL DECOR SRL, avansul nu va mai fi restituit.Metodele de plata disponibile pe site-ul www.sculeunelteaccesorii.ro sunt descrise in sectiunea LIVRARE SI PLATA.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 12 luni si pana la maxim 60 luni din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de SC VIVA METAL DECOR SRL, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul degarantie care insoteste produsele, va puteti adresa SC VIVA METAL DECOR SRLla e-mail contact@sculeunelteaccesorii.ro.Garantia pentru produsele vandute pe acest site este de minim 12 luni de la data achizitiei.Garantia se acorda la sediul SC VIVA METAL DECOR SRL din StrAlbesti nr. 10, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania , unde ne puteti oricand contacta la tel. 0722266344, 0248723067.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.Pentru orice problema aparuta in relatia cu SC VIVA METAL DECOR SRL, va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0722266344 si la adresa de e-mail contact@sculeunelteaccesorii.ro.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

 
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza magazinul Scule-unelte-accesorii.ro pe ShopManiaCheck Google Page Rank

 

anpc-sal

SOL
Website detinut de Viva Metal Decor S.R.L., CIF: 17295275, Reg.Com: J03/403/2005

sculeunelteaccesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.