Cosul de cumparaturi nu contine produse.
|
|||
|
|||
Comanda instant - Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
|
|||
Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W |
|||
Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
Caracteristici tehnice:
Masina de ambalat in vid este utilizata pentru ambalarea sub
vid a produselor alimentare in pungi speciale. Datorita acestor ambalaje,
alimentele isi pastreaza prospetimea si valoarea nutritionala mai mult timp.
- Butonul „Ambalare” - pornirea procesului de ambalare
- Butonul „Oprire” - oprirea procesului de ambalare in orice
moment
- Butonul „Sudare” - pornirea procesului de sudare la
cerere, de ex. In timpul aspiratiei in modul impuls
- Butonul „Impuls” - pornire momentana al masinii de sudat,
ideal pentru ambalarea produselor delicate
- Lampa de control - semnaleaza ca dispozitivul functioneaza
- Puteti folosi pungi zimtate pentru ambalarea alimentelor
sudate pe 3 margini sau pungi pentru ambalarea alimentelor sub forma unei maneci
infasurate pe o rola.
- Latimea maxima a filmului de 28 cm, lungimea dupa cum este
necesar
- Grosimea maxima a pungii 200μ (microni)
- Suport cablu - pentru a ascunde excesul de cablu
- Functionare stabila cu cauciucul picioarelor
- Intrerupator de siguranta
Sfaturi pentru ambalarea sub vid a alimentelor:
- Pentru cele mai bune rezultate, ambalarea in vid a
alimentelor proaspete.
- Daca calitatea alimentelor se deterioreaza, ambalarea sub
vid poate intarzia procesul, dar nu o va opri niciodata. Bacteriile si
microorganismele anaerobe care pot functiona intr-un mediu cu oxigen scazut
inca deterioreaza calitatea alimentelor.
- Gatirea, dezghetarea si incalzirea alimentelor ambalate
sub vid in apa pastreaza gustul alimentelor si usureaza pastrarea lor curata.
- Cand incalziti alimentele ambalate sub vid intr-un cuptor
cu microunde, puneti intotdeauna punga cu gauri in mai multe locuri pentru a
permite evacuarea aerului fierbinte.
- Alimentele ambalate sub vid pot fi incalzite prin
scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca
75 de grade C.
La ambalarea carnii si a pestelui, se recomanda plasarea
alimentelor in congelator timp de 1-2 ore mai intai. Acest lucru va lega
sucurile prezente in mod natural in alimente si isi va pastra forma. Daca nu
este posibil sa se raceasca in prealabil mancarea, se recomanda sa asezati un
prosop de hartie laminat slab intre mancare si marginea pungii care urmeaza sa
fie sigilata. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente in timpul
aspirarii aerului.
La ambalarea branzeturilor, se recomanda ambalarea restului
de branza dupa fiecare utilizare. Daca se foloseste o punga suficient de mare,
aceasta poate fi refolosita dupa taierea sigiliului.
Inainte de ambalarea legumelor in vid, se recomanda sa le
stergeti. Albirea va opri enzimele care pot pierde aroma, culoarea si textura.
Pentru a albi legumele, inmuiati-le in apa clocotita timp de cateva secunde,
apoi scoateti-le si scufundati-le in apa rece. Timpul de albire depinde de
tipul de legume. Cu cat legumele sunt mai fine si mai delicate, cu atat timpul
de albire este mai scurt. Albirea se poate face, de asemenea, folosind un
cuptor cu microunde sau abur.
Inainte de a ambala alimentele lichide sub vid, de exemplu,
supele, trebuie sa le congelati intr-un vas separat, a carui forma si
dimensiune trebuie selectate astfel incat produsul congelat sa se incadreze in
punga. Dupa congelare, produsul trebuie indepartat din vas, introdus in punga,
ambalat sub vid si apoi pus inapoi in congelator. Alimentele ambalate sub vid
pot fi incalzite prin scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu
poate depasi 75 de grade C
Regim de lucru Profesional
Frecventa 50 Hz
Tensiune 230 V
Putere 175 W
Greutate neta 1,4 Kg
Grad de protectie IPX0
Dimensiuni 340 x 150 x 64 mm
Clasa de protectie II
Latimea sacului (maxim) 28 mm
Debit de aer 16 l / min
Presiune negativa generate de la -65 la -80 kPa
|
|||
Produse din aceeasi categorie |
|||
|
|||
sculeunelteaccesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.