Informatii la: 0720 037 611
contact@sculeunelteaccesorii.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W

Marca: Lund

Cod produs: 67882 

Garantie: 2 ani persoane fizice, 1 an persoane juridice

 

Stoc limitat

 

Pret cu TVA: 310.00 Lei / buc

Stoc limitat

Comanda acest produs

Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W
Comanda instant - Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W

Email Telefon

Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W

Aparat vidat produse alimentare, Lund 67882, putere 175W

Caracteristici tehnice:

Masina de ambalat in vid este utilizata pentru ambalarea sub vid a produselor alimentare in pungi speciale. Datorita acestor ambalaje, alimentele isi pastreaza prospetimea si valoarea nutritionala mai mult timp.

- Butonul „Ambalare” - pornirea procesului de ambalare

- Butonul „Oprire” - oprirea procesului de ambalare in orice moment

- Butonul „Sudare” - pornirea procesului de sudare la cerere, de ex. In timpul aspiratiei in modul impuls

- Butonul „Impuls” - pornire momentana al masinii de sudat, ideal pentru ambalarea produselor delicate

- Lampa de control - semnaleaza ca dispozitivul functioneaza

- Puteti folosi pungi zimtate pentru ambalarea alimentelor sudate pe 3 margini sau pungi pentru ambalarea alimentelor sub forma unei maneci infasurate pe o rola.

- Latimea maxima a filmului de 28 cm, lungimea dupa cum este necesar

- Grosimea maxima a pungii 200μ (microni)

- Suport cablu - pentru a ascunde excesul de cablu

- Functionare stabila cu cauciucul picioarelor

- Intrerupator de siguranta

Sfaturi pentru ambalarea sub vid a alimentelor:

- Pentru cele mai bune rezultate, ambalarea in vid a alimentelor proaspete.

- Daca calitatea alimentelor se deterioreaza, ambalarea sub vid poate intarzia procesul, dar nu o va opri niciodata. Bacteriile si microorganismele anaerobe care pot functiona intr-un mediu cu oxigen scazut inca deterioreaza calitatea alimentelor.

- Gatirea, dezghetarea si incalzirea alimentelor ambalate sub vid in apa pastreaza gustul alimentelor si usureaza pastrarea lor curata.

- Cand incalziti alimentele ambalate sub vid intr-un cuptor cu microunde, puneti intotdeauna punga cu gauri in mai multe locuri pentru a permite evacuarea aerului fierbinte.

- Alimentele ambalate sub vid pot fi incalzite prin scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 75 de grade C.

 

La ambalarea carnii si a pestelui, se recomanda plasarea alimentelor in congelator timp de 1-2 ore mai intai. Acest lucru va lega sucurile prezente in mod natural in alimente si isi va pastra forma. Daca nu este posibil sa se raceasca in prealabil mancarea, se recomanda sa asezati un prosop de hartie laminat slab intre mancare si marginea pungii care urmeaza sa fie sigilata. Prosopul va absorbi sucurile care ies din alimente in timpul aspirarii aerului.

La ambalarea branzeturilor, se recomanda ambalarea restului de branza dupa fiecare utilizare. Daca se foloseste o punga suficient de mare, aceasta poate fi refolosita dupa taierea sigiliului.

Inainte de ambalarea legumelor in vid, se recomanda sa le stergeti. Albirea va opri enzimele care pot pierde aroma, culoarea si textura. Pentru a albi legumele, inmuiati-le in apa clocotita timp de cateva secunde, apoi scoateti-le si scufundati-le in apa rece. Timpul de albire depinde de tipul de legume. Cu cat legumele sunt mai fine si mai delicate, cu atat timpul de albire este mai scurt. Albirea se poate face, de asemenea, folosind un cuptor cu microunde sau abur.

Inainte de a ambala alimentele lichide sub vid, de exemplu, supele, trebuie sa le congelati intr-un vas separat, a carui forma si dimensiune trebuie selectate astfel incat produsul congelat sa se incadreze in punga. Dupa congelare, produsul trebuie indepartat din vas, introdus in punga, ambalat sub vid si apoi pus inapoi in congelator. Alimentele ambalate sub vid pot fi incalzite prin scufundare si incalzire in apa calda, temperatura apei nu poate depasi 75 de grade C

Regim de lucru Profesional

Frecventa  50 Hz

Tensiune  230 V

Putere 175 W

Greutate neta 1,4 Kg

Grad de protectie IPX0

Dimensiuni 340 x 150 x 64 mm

Clasa de protectie II

Latimea sacului (maxim)  28 mm

Debit de aer 16 l / min

Presiune negativa generate de la -65 la -80 kPa

Produse din aceeasi categorie
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza magazinul Scule-unelte-accesorii.ro pe ShopManiaCheck Google Page Rank

 

anpc-sal

SOL
Website detinut de Viva Metal Decor S.R.L., CIF: 17295275, Reg.Com: J03/403/2005

sculeunelteaccesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.