Informatii la: 0720 037 611
contact@sculeunelteaccesorii.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Incalzitoare de terasa cu infrarosii 1500W, Calore IRC 1500CN

Marca: Calore Franta

Cod produs: IRC 1500CN 

Garantie: 2 ani persoane fizice si 1 an persoane juridice

 

Stoc terminat

 

TRANSPORT GRATUIT

Pret cu TVA: 1319.99 Lei / buc

Stoc limitat

Comanda acest produs

Comanda instant - Incalzitoare de terasa cu infrarosii 1500W, Calore IRC 1500CN

Email Telefon

Incalzitoare de terasa cu infrarosii 1500W, Calore IRC 1500CN

Incalzitor cu raze infrarosii (cu halogen, cu cuart) IRC 1500CN CALORE cu carcasa lacuita cu vopsea epoxy culoare negru, echipat cu lampi infrarosii cu halogen (cuart) antiscanteie, putere calorica 1500W, alimentare 220V. Acest tip de incalzitor poate fi poziţionat la înălţimi cuprinse între 2,00 şi 2,50m,pe pereti, pe tavan gratie sistemulu de fixare. Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la EXTERIOR, clasa de protectie IPX5.

CARACTERISTICI TEHNICE: Incalzitor de terasa cu raze infrarosii IRC 1500CN cu carcasa Epoxy Negru

Putere calorica 1500W

Tensiune / Curent 230V/6,5A

Dimensiune [L x l x H] 470x68x135mm   

Greutate 3kg

Fara fum, fara mirosuri

Fara zgomot, fara flux de aer

Rezultat maxim de incalzire in doua secunde de la pornire

Fara condens sau consum de oxigen

Adecvat pentru utilizare la EXTERIOR

Incalzitoarele de terasa seria IRC CALORE funcţionează exclusiv cu alimentare electrică. Destinate să fie suspendate la înălţime sau fixate pe perete graţie suportului orientabil, acestea sunt simplu de instalat şi de utilizat. Generarea şi percepţia de căldură sunt instantanee.

Beneficiind de indice de protecţie IPX5, aceste incalzitoare de terasa, de exterior se pot instala în aer liber, dar şi la interior, fiind potrivite pentru încălzirea spaţiilor foarte înalte, izolate slab sau deschise către exterior, utilizate temporar, pentru încălzirea zonelor sau posturilor de lucru cu volum mare (ateliere, depozite, biserici, magazine, restaurante...), dar şi a zonelor în aer liber (curţi, terase, fumoare, recepţii, tribune, şantiere...)

Eficienta

Emiţând puteri cuprinse între 1500 şi 4500W incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC sunt echipate cu lămpi cu halogen (cuarţ) anti-scânteie de calitate superioară, care emit raze infraroşii ce încălzesc în mod direct persoanele şi obiectele, fără pierderi de energie în aer, în mod silenţios şi fără ventilarea aerului. Acestea emit putere maximă în mai puţin de 2 secunde de la punerea în funcţiune, fără perioadă de preîncălzire.  

Economice

Dispunând de o instalare simplă, rapidă şi economică, incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE  permit economii substanţiale prin încălzirea exclusivă a zonelor selectate, fără a ţine cont de volumul global de aer din incapere, de izolarea clădirii sau de eventuala deschidere a uşilor.

Negru sau optional inox

Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt disponibile cu două tipuri diferite de carcasa:

• Din oţel inoxidabil (gama CI) , cu garanţia unei durate îndelungate de viaţă, în special la exterior.

• Din oţel lăcuit cu vopsea neagră, mai economic şi destinat pentru utilizarea în spaţii acoperite (gama CN).

Cele 2 versiuni sunt echipate în serie cu grilaj de protecţie şi suporturi orientabile (unghi maxim = 45°), beneficiind de un indice de protecţie IPX5 care permite utilizarea în aer liber chiar şi în condiţii de ploaie.

Lampa cu halogen (cuarţ) cu filament tungsten asigură o durată de viaţă medie de aproximativ 5 000 ore (exceptând acţionarea cu senzor de prezenţă)

Poziţionare

Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE se instalează la înălţimi cuprinse între 2,2 şi 4,5 M, în funcţie de model şi de intensitatea căldurii dorite. Acestea pot fi suspendate sau fixate pe perete mulţumită axului orientabil care permite direcţionarea căldurii în locul dorit (unghi maxim = 45°).

Emiţătorul trebuie îndepărtat la o distanţă de cel puţin 50 cm de orice suprafaţă sau obstacol.

Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE nu vor fi instalate în spaţii foarte prăfuite, întrucât acumularea prafului pe lampă o va împiedica să emită căldură, reducând semnificativ durata sa de viaţă. Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE pot fi utilizate pentru încălzirea unei clădiri la nivel global sau doar a unei zone.

În acest caz, pentru un confort sporit, este de preferat să se încadreze zona de mai multe aparate mai degrabă decât să se amplaseze un singur radiator mai puternic.

În orice caz, puterea instalată nu trebuie să depăşească 400 W/mp

Produse din aceeasi categorie
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza magazinul Scule-unelte-accesorii.ro pe ShopManiaCheck Google Page Rank

 

anpc-sal

SOL
Website detinut de Viva Metal Decor S.R.L., CIF: 17295275, Reg.Com: J03/403/2005

sculeunelteaccesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.